Internet

Memilih Mentor Pemasaran Internet yang Tepat – 3 Kelayakan Teratas yang Perlu Diperhatikan!

Kembali pada zaman saya, ketika saya mula-mula melihat bagaimana saya dapat menjana pendapatan dari internet, itu adalah setiap orang untuk dirinya sendiri. Setelah menjana pendapatan sepenuh masa dalam talian selama lebih dari 4 tahun sekarang, saya dapat mengatakan dengan selamat bahawa saya bersedia menunjukkan beberapa perkara mengenai menjana wang dalam talian.

Perkara pertama yang ingin saya sampaikan adalah DOWNLOAD 918kiss2 Android satu-satunya cara anda melihat tahap pendapatan yang akan mengalahkan, atau sekurang-kurangnya menyamai pendapatan yang akan diberikan oleh pekerjaan biasa adalah dengan memulakan perniagaan dalam talian anda sendiri. Sekiranya ada orang lain yang memberitahu anda sebaliknya, mereka berdusta untuk menjual ‘tiket sihir’ kepada anda. Anda tidak akan dapat menjana pendapatan dari “tinjauan sederhana”, “rahsia kasino” atau omong kosong itu.

Semasa saya mula-mula melihat internet sebagai sumber pendapatan, saya tidak tahu mahu bermula, apa yang harus dilakukan, ke mana hendak pergi dan lain-lain. Tetapi satu perkara yang saya tahu ialah saya mahu keluar dari pekerjaan 9-5. Saya tidak lagi mahu berada dalam perlumbaan tikus dan yang lebih penting lagi, saya mahu menjadi orang yang mengurus kewangan saya.

Tetapi saya tidak mahu mengasuh diri sendiri, tidak mungkin saya akan berjaya bahkan jauh tanpa latihan dan sokongan yang sewajarnya, jadi saya mula mencari orang lain yang melihat tahap kejayaan yang akhirnya saya inginkan untuk memiliki diri sendiri.

“Sekiranya anda ingin berjaya, cari seseorang yang telah mencapai hasil yang anda mahukan dan salin apa yang mereka lakukan dan anda akan memperoleh hasil yang sama.” – Tony Robbins

Petikan itu mencerminkan cara saya untuk menjadi pemasar yang berjaya. Malah Tiger Woods, Bill Gates dan Donald Trump – semua jutawan dan sangat dihormati dalam bidang mereka sendiri – SEMUA mempunyai jurulatih dan mentor. Begitu juga anda.

Tetapi bagaimana anda mencari mentor yang tepat, dan kualiti apa yang harus anda cari di dalamnya?

1. Pastikan mereka mendapat hasil yang mereka tuntut! (terdapat BANYAK pembohong, penipu dan penyebar gembar-gembur dalam talian)

Sekiranya mentor yang anda anggap tidak menghasilkan keuntungan, apa yang dapat mereka ajarkan kepada anda? Pastikan mereka menunjukkan bukti pendapatan (lebih baik video.) Sekiranya mereka tidak dapat menunjukkannya kepada anda, anda harus bertanya kepada diri sendiri mengapa. (mungkin kerana mereka tidak mempunyai pendapatan untuk menunjukkan kepada anda !, dan oleh itu mereka akan menjadi pilihan yang buruk bagi mentor)

2. Seseorang yang tahu bagaimana memasarkan dalam talian dengan betul.

Ini sangat penting jika anda akan menjana wang dalam talian. Sekiranya anda berfikir untuk menjadi pemasar internet, ada baiknya anda belajar bagaimana memasarkan di internet dengan betul! Anda perlu memastikan orang yang anda pertimbangkan untuk bekerjasama mengetahui apa yang mereka lakukan dan benar-benar dapat menolong anda.

3. Seseorang yang ada semasa anda memerlukannya.

Sekali lagi, ini adalah kualiti yang sangat penting untuk dimiliki. Peratusan pemasar yang sangat kecil berada di tahap di mana mereka boleh bekerja dari rumah, dan mereka masih mempunyai ‘pekerjaan sehari-hari’. Bayangkan jika anda baru sahaja membayar untuk menyertai pasukan mereka dan anda memerlukan mereka untuk membimbing anda dengan cepat, anda mengambil telefon untuk memberi mereka panggilan tetapi mereka sedang bekerja dan tidak menerima panggilan! atau bagaimana jika mereka sudah mempunyai pasukan besar atau downline dan tidak dapat meluangkan masa sebanyak yang sepatutnya mereka lakukan untuk melatih anda. Selalu buat kajian anda untuk memastikan mereka akan tersedia semasa anda memerlukannya.

Saya merasakan perkara di atas menyatakan faktor terpenting yang harus diperhatikan semasa anda mencari mentor pemasaran internet. Saya doakan semoga berjaya mencari yang sesuai untuk anda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *